Dasar Privasi

Siapa Kami

Alamat laman sesawang kami ialah: https://helomedik.com.

Apa Data Peribadi yang Kami Kumpul dan Kenapa Kami Mengumpulnya

Media

Jika anda memuat naik imej ke laman sesawang, anda patut mengelakkan daripada memuat naik imej dengan data lokasi terbenam (EXIF GPS) yang disertakan. Pelawat ke laman sesawang boleh memuat turun dan mendapatkan mana-mana lokasi data daripada imej-imej di laman sesawang.

Borang Perhubungan

Apabila pelawat meninggalkan pesanan,aduan atau cadangan menggunakan borang perhubungan di laman kami, maklumat seperti nama, alamat email akan disimpan oleh pihak kami untuk khidmat pelanggan dalam tempoh tidak terbatas, maklumat ini berkemungkinan digunakan untuk menghantar emel secara berkala oleh pihak kami namun maklumat ini tidak akan digunakan untuk tujuan pemasaran.

Kuki

Jika anda tinggalkan ulasan di laman kami anda boleh memilih masuk untuk menyimpan nama, alamat emel dan laman sesawang anda dalam kuki. Ini adalah untuk kesenangan anda supaya anda tidak perlu mengisi maklumat anda lagi apabila anda meninggalkan lagi ulasan. Kuki ini akan bertahan selama setahun.

Apabila anda log masuk, kami juga akan memasang beberapa kuki untuk menyimpan maklumat login anda dan pilihan paparan skrin anda. Kuki log masuk tahan selama dua hari, dan kuki pilihan skrin tahan selama setahun. Jika anda pilih “Ingat Saya”, log masuk anda akan berterusan selama dua minggu. Jika anda log keluar dari akaun anda, kuki log masuk akan dibuang.

Jika anda menyunting atau menerbitkan suatu artikel, kuki tambahan akan disimpan dalam pelayar anda. Kuki ini tidak termasuk data peribadi dan hanya menyatakan bahawa ID kiriman artikal yang anda baru sahaja sunting. Ianya luput selepas 1 hari.

Kandungan Terbenam dari Laman Sesawang Lain

Artikel di laman ini mungkin termasuk kandungan terbenam (cth. video, imej, artikel, dll.) Kandungan terbenam daripada laman-laman lain berkelakuan dengan cara yang sama seakan seperti pelawat telah melawat laman yang lain.

Laman-laman sesawang ini mungkin mengumpul data tentang anda, menggunakan kuki, membenam jejakan tambahan pihak ketiga, dan memantau interaksi anda dengan kandungan terbenam berkenaan, termasuklah menjejak interaksi anda dengan kandungan terbenam berkenaan jika anda mempunyai akaun dan telah log masuk ke laman sesawang berkenaan.

Analitik

Pihak kami menggunakan pemalam WordPress yang mengumpul data seperti alamat IP, negara pelawat, jenis pelayar dan sistem operasi. Pemalam ini memenuhi sepenuhnya garis panduan European GDPR.

Kami menggunakan syarikat yang dipanggil Google untuk mengumpul dan menganalisis maklumat tentang penggunaan laman sesawang kami. Maklumat ini membantu kami menyampaikan iklan yang berkaitan kepada anda di Google, dan juga membantu kami mengukur keberkesanan kempen pemasaran kami. Jika anda mempunyai akaun dengan Google, urus tetapan pengiklanan anda, jika tidak, anda boleh mengurus tetapan ini melalui pelayar web anda.

Dengan Siapa Kami Kongsikan Data Anda

Kami tidak menjual atau menyewakan data peribadi anda dengan mana-mana pihak.

Berapa Lama Kami Menyimpan Data Anda

Jika anda tinggalkan ulasan, ulasan dan metadatanya disimpan tanpa tempoh batas. Ini adalah supaya kami boleh mengenali dan meluluskan apa-apa ulasan berikutan secara automatik dan tidak menahannya dalam giliran penyederhanaan.

Bagi pengguna yang mendaftar di laman kami (jika ada), kami juga menyimpan maklumat peribadi yang mereka sediakan dalam profail pengguna mereka. Semua pengguna boleh melihat, menyunting, atau menghapuskan data peribadi mereka pada bila-bila masa (kecuali mereka tidak boleh mengubah nama pengguna mereka). Pentadbir laman sesawang juga boleh melihat dan menyunting maklumat berkenaan.

Apa Hak Anda Terhadap Data Anda

Jika anda mempunyai akaun di laman ini, atau telah meninggalkan ulasan, anda boleh meminta untuk menerima fail data peribadi yang dieksport dalam simpanan kami tentang anda, termasuklah apa-apa data yang anda telah berikan kepada kami. Anda juga boleh meminta kami memadam sebarang maklumat peribadi anda dalam simpanan kami. Ini tidak termasuk apa-apa data yang wajib kami simpan bagi tujuan pentadbiran, dasar, atau keselamatan.

Maklumat Perhubungan Kami

Sebarang kebimbangan mengenai data peribadi boleh terus berhubung dengan pihak kami melalui emel berikut: helomedik@gmail.com

Maklumat Tambahan

Pengiklanan

Iklan yang dipamerkan kepada pengguna laman kami oleh rakan pengiklan mungkin ,menetapkan kuki. Kuki ini membenarkan pelayan iklan untuk mengenalpasti komputer anda setiap kali mereka menghantar iklan atas talian dan mengumpulkan data tidak peribadi mengenai anda atau orang yang menggunakan komputer anda. Maklumat ini membolehkan mereka menghantar iklan yang lebih tepat kepada kehendak anda.

Perubahan Dasar Privasi

Notis dasar privasi ini boleh dikemas kini secara berkala dan tanpa notis awal kepada anda untuk mencerminkan perubahan dalam amalan maklumat kami.

error: Content is protected !!